Eurogamer.dk

Assassin's Creed Anthology er officielt

Kommer ud senere denne måned.

Nu bliver det snart muligt at købe alle Assassin's Creed konsol spil og alle DLC udvidelser i én samlet pakke. Prisen er £119,99.

Boksen udkommer i england den 30. november og kommer kun til at kunne købes via Amazon. Indtil videre ser det ud til at det kun kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 - hvorvidt der kommer en PC version er uvist.

Der var rygter om udgivelsen af boksen tidligere på ugen, men Ubisoft har nu konfirmeret at det kommer. Boksen indeholder også Assassin's Creed 3 Season Pass.

Desuden fortækker Ubisoft at den først DLC udvidelse til Assassin's Creed 3 kan forventes engang i midten af december. Det kommer til at være den første af en række missioner hvori man bekæmper en ond George Washington.

Her er den fulde liste for indholdet i Assassin's Creed Anthology Edition.

  • Assassin's Creed
  • Assassin's Creed 2, plus Sequence 12: Battle of Forlì DLC og Sequence 13: Bonfire of the Vanities DLC
  • Assassin's Creed Brotherhood - The Da Vinci Edition, som inkluderer The Da Vinci Disappearance single-player add-on, 2 ekstra missioner: Trajan Market og the Aqueducts, nye multiplayer features: 1 bane + 6 karakterer+ 2 nye modes
  • Assassin's Creed Revelations - The Ottoman Edition, som inluderer The Lost Archive single-player add-on, 3 Skins, kapacitets opgraderinger and ekstra missioner: Vlad the Impaler's Prison, plus nye multiplayer features: 6 baner + 7 karakterer+ Customisation Items
  • Assassin's Creed 3, plus Season pass til fremtidigt DLC.
1
2

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...