Eurogamer.dk

Tekstbaseret multiplayer skydespil

Verdens kedeligste spil eller old-skool geni?

Med retro spil for alvor på fremgang har det kun været et spørgsmål om tid før nogen prøvede kræfter med at lave et tekstbaseret skydespil. Det er præcis hvad udvikleren Eigen Lenk har gjort med sit spil Text-Based Multiplayer Shooter. Resultatet er overraskende godt.

1

Du skal også lige huske at respawn når du dør.

Selvom spillet tilsyneladende er lavet med teknologi fra 70'erne, er der dog et par ting som skiller sig ud; det hele foregår i real-time og der er mulighed for online multiplayer.

Du læste rigtigt, det er ikke turbaseret. Man bliver derfor nødt til at være hurtig til at skrive kommandoer som "turn south," "go east" og "fire" for at styre sin karakter. Desuden kan man åbne et tekstbaseret kort, hvor man selv er angivet som en trekant. Man kan dog kun se sig selv på kortet, og man er tvunget til at skrive "look" hvis du vil se om der skulle stå nogen foran dig.

Det er altså stort set et real-time sænke slagskibe spil, men med mange spillere. Text-Based Multiplayer Shooter er et underholdende lille spil, og det bliver endda vist på en gammel computerskærm, bare for at det skal være ekstra nostalgisk.

Men du behøver ikke tage vores ord for det, tjek det selv ud her.

Hør og se Cyborg spille det her:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...