Eurogamer.dk

Reality TV: Spildirektør spilder kaffe for åben skærm

Danske Betadwarf tager nye midler i brug for at støtte op om deres Kickstarter kampagne.

Det danske spil FORCED fik en bragende start på Kickstarter, med 25 % af finansieringsmålet nået på kun fire dage. Men med lanceringen af en britisk afdeling af den kendte crowdfunding-tjeneste, er konkurrencen om brugernes medfinansiering blevet endnu hårdere. De store teams møver sig frem i rampelyset, så de små tager nye og opfindsomme metoder i brug.

1

Her ses direktøren i de dramatiske sekunder inden kaffen bliver spildt.

Læs vores preview af Forced her.

Derfor har udviklerne bag FORCED simpelthen valgt, at livestreame resten af deres Kickstarter-kampagne på http://da.twitch.tv/betadwarf, med et direkte videofeed fra deres kombinerede kontor og hjem, for at skabe et endnu tættere forhold til eksisterende og kommende mikro-investorer. Med finansieringmålet inden for rækkevidde tæller hvert eneste bidrag, og derfor åbner udviklerne, BetaDwarf. nu vinduet til omverdenen op på vid gab.

“Vi startede med at streame den 1. November og vi har allerede fået et langt mere personligt forhold til vores community”, forklarer FORCEDs instruktør Steffen K. Grønning. “Folk tuner ind i ny og næ og ser hvordan det går, og stiller typisk et par spørgsmål, det er faktisk hyggeligt!”

For at lokke seerne til skærmen, så har de opstillet et barometer, der bestemmer, hvad der skal ske, hvis der er nok der kigger på samtidigt. Lige fra, at hvis der er 25 seere på samme tid, tager alle udviklerne hatte på, til at hvis der nogensinde kommer 20.000 seere så klipper hele teamet sig skaldede under livetransmissionen og gør deres nuværende lukkede beta-udgave af spillet offentligt tilgængelig i 10 timer.

Læs om Kickstarter kampagnen her.

Opmærksomme seere har dog allerede nu kunne opleve spillets instruktør optræde med at hælde kaffe i sin telefon og i skødet på sig selv, for herefter at vælte over sin egen stol for åben skærm, selvom det dog ikke var en del af det officielle seer-barometer.

Følg livestream fra Betadwarfs kontorer her.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...