Eurogamer.dk

Hjælp danske Interstellar Marines på Kickstarter

Der skal samles penge sammen til det københavnske spilprojekt. Giver du en skærv?

Det har været undervejs i årevis, men nu rykker Interstellar Marines.

Siden 2005 har den lille, danske spiludvikler, Zero Point Software, forsøgt at sende det stort anlagte Interstellar Marines ud til pc.

Nu forsøger udviklerne at skabe både interesse og økonomi til projektet på den populære Kickstarter-tjeneste. I løbet af de næste 21 dage håber københavnerne at samle 600.000 amerikanske dollars ind for at skubbe arbejdet ind i en ny fase. Indtil videre er der skrabet 90.000 dollars sammen.

Interstellar Marines blev vist frem for første gang i 2005. Dengang planlagde Zero Point Software at udgive spillet til både Xbox 360, PS3 og pc med grafik fra Unreal Engine-motoren. Siden har Zero Point skrabet penge sammen ved at interesserede gamere kunne forudbestille spillet og følge udviklingen. Holdet er dermed gået uden om de traditionelle kanaler, hvor man finder en spiludgiver til at finansiere udviklingen og hjælpe med at sende spillet ud på markedet. I sin nuværende form er spillet et skydespil med elementer af rollespil og taktisk samspil mellem flere spillere.

Med Kickstarter tjenes pengene nu ind ved at interesserede giver en skærv. Støtter man med større beløb, får man ekstra genstande eller hæder for sin støtte.

Sammen med dagens annoncering har spillet skiftet navn til Interstellar Marines: Prologue. Det er meningen, at prologen skal danne fundament for en hel trilogi i universet.

Siden premieren på Kickstarter er Interstellar Marines: Prologue blevet et af de fem mest populære projekter på Kickstarter.

Interstellar Marines: Prologue er skemalagt til at udkomme i december måned næste år.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...