Eurogamer.dk

Arbejder Microsoft på en håndholdt Xbox Surface?

Microsoft vil lancere en ny konkurrent til både iPad og Nintendo 3DS.

Microsoft arbejder efter sigende på en ny håndholdt tablet, der specifikt skal henvende sig til gamere.

Det er forlydender fra onlinemagasinet The Verge, der har sat gang i meldingerne om den håndholdte Xbox Surface. Efter sigende vil maskinen bestå af en syvtommers skærm og bruge meget af den teknologi, der i øjeblikket indgår i den Windows-baserede Microsoft Surface.

Ifølge The Verge arbejder hardwareproducenten ARM på en speciel processor og RAM med ekstra båndbredde, så maskinen i højere grad kan afvikle 3D-grafik end de tilsvarende ARM-baserede tablets fra Apple.

Onlinemagasinet skriver også, at den pågældende Xbox Surface ikke vil indeholde en fuld version af Windows 8, men derimod en skræddersyet udgave specifikt til spil. Det kan også forbedre ydeevnen en del, at alle de gængse Windows-programmer i så fald ikke skal starte op samtidigt med maskinen.

Planen for Xbox Surface er ifølge rygterne, at den skal udkomme før den næste Xbox-generation. The Verge kommer dog ikke ind på, om Xbox Surface senere vil indgå i den næste konsols set-up som eksempelvis en ekstra controller.

Microsoft har ikke kommenteret på dagens nyhed.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...