Eurogamer.dk

Halo 4 får superskarp matchmaking i ny patch

343 vil sørge for, at du kan spille med jævnbyrdige.

Lige børn leger bedst.

I morgen begynder det vilde Halo-ræs på ny, da 'Halo 4' udkommer til Xbox 360 med endnu en omgang hæsblæsende skydespilsunderholdning over Xbox Live.

Men ser vi fremad, så bliver spillets multiplayerfunktioner faktisk først komplette, når vi befinder os på den anden side af nytår. Her vil holdet bag spillet, 343 Industries, udgive en speciel matchmakingmaskine, der sammensætter spillerne efter evne og sikrer jævnbyrdige kampe for gamerne. Hver enkelt spiller bliver bedømt på sine færdigheder og får et unikt niveau vist frem på Waypoint-profilen.

Det skriver udviklerne bag spillet, 343 Industries, i en ny besked til seriens fans.

Planen er endvidere, at du bliver bedømt forskelligt på hver enkelt spiltype i Halo 4. Du kan for eksempel være på ét bestemt niveau i Slayer og et andet i Capture-The-Flag. Serverne vil herefter sammensætte kortsammensætningen efter dit niveau, så du hele tiden får jævnbyrdige kampe.

Udviklerne ved dog ikke, om de vil nulstille alle ranglister i forbindelse med opdateringen.

I mellemtiden kan du læse Eurogamer.dks anmeldelse af Halo 4.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...