Eurogamer.dk

Elder Scrolls: Skyrim udvides med Dragonborn den 4. december

Nu kan du ride på drager.

Grundige gamere havde ret, da de spottede hints om en ny udvidelsespakke til Elder Scrolls: Skyrim i spillets kildekode. Bethesda kan i dag bekræfte, at det store rollespil bliver endnu større den 4. december, hvor en ny udvidelsespakke kaldet Dragonborn sendes ud til gamerne.

Det sker i første omgang til Xbox 360, mens pc og PS3 først får pakken senere.

Dragonborn foregår på en nordøstlig ø i Skyrim kaldet Solstheim. Den absolut største tilføjelse er muligheden for at ride på drager, men det er endnu uvist, om det bliver med fuldstændig frihed eller på forudbestemte ruter. Du kan se en af de første rideture i den nye video, der er blevet frigivet sammen med de første oplysninger om pakken.

Navnet 'Dragonborn' dækker over mennesker, der er født med dragers blod og sjæl i kroppen.

Ud over dragerideturen er der rigeligt med nye missioner og genstande at lege med på Solstheim-øen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...