Eurogamer.dk

Command & Conquer Beta kommer til 2013

Bliver den længste beta C&C nogensinde har haft.

EA har annonceret at Command & Conquer betaen begynder i løbet af 2013.

I følge EA_CIRE på Command & Conquers blog bliver det den længste beta Command & Conquer nogensinde har haft.

"Vi ved i har mange spørgsmål til det nye Command & Conquer og i undrer jer måske over hvorfor vi har været så stille omkring det," siger han.

"Vi har besluttet at lade spillet tale for sig selv, i stedet for at reklamere på vores sædvanlige måde. Med det sagt kommer der til at gå nogle måneder før vi afslører mere information - vi vil ikke bare fortælle jer om spillet, vi vil vise jer det."

Det nye Command & Conquer, som bliver udviklet af BioWare Victory, har haft en blandet modtagelse indtil videre. Spillet startede op som Generals 2, men blev ændret til at være free-to-play.

EA_CIRE anerkender at der har været en del negativitet omkring free-to-play aspektet, og nævner at især Command & Conquer 4 har været et af spillene i serien som ikke levede op til forventningerne.

"Holdet og jeg ved godt at der har været nogle problemer i de tidligere Command & Conquer spil - nogle mere end andre. Command & Conquer 4 var især en skuffelse. Så vi ved hvordan i har det - og jeg taler meget med vores design hold om det nye Command & Conquer"

"Vi har alle sammen et klart billede af hvor vi vil hen med vores nye spil, det skal være et super godt RTS spil som kan bære C&C logoet med stolthed. Ja, vi tager en ny retning med spillet og der er mange som mener at det ikke er et "ægte" C&C spil, men det var da også da det første Generals kom ud."

"For mig handler Command & Conquer ikke bare om Tiberium, Kane eller den sindsyge Yuri. Det handler om at det skal være sjovt at spille, engagerende og en kvalitets RTS oplevelse. Og det er vores mål med det nye spil, vi forsøger bare at opnå det på en anden måde."

"Så hvis man kigger på der hvor vi er lige i øjeblikket med vores spil og den vedvarende service man kan opnå i Free-to-play spil tror jeg rent faktisk at det her kan gå hen og blive en af de bedste Command & Conquer spil. Og vi vil gerne arbejde sammen jer - vores fans - for at det hele tiden kan blive bedre."

Command & Conquer Gamescom announcement

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...