Eurogamer.dk

Descent genoplives med grafik fra Unreal Engine 3

Kan du huske det gamle 90'er-spil?

Descent får ny grafik svarende til niveauet anno 2012.

Det er efterhånden 16 år siden, at det oprindelige Descent udkom til pc i de glade 90'er-dage. Nu har en temmelig dedikeret modder ved navn Max sat sig for at genskabe spillet med moderne grafik. Han arbejder i øjeblikket på at genskabe spillet med Unreal Engine 3.0-grafik ud fra det tilgængelige Unreal Development Kit.

Descent udkom tilbage i 1996 og bød dengang på ret nyskabende 3D-labyrinter. Det var i modsætning til mange af tidens rumspil, der foregik i store vidder uden samme snævre manøvrerum som Descent. Formularen skabte grobund for to fortsættelser, der dog aldrig nåede samme popularitetsniveau som det første spil.

Du kan læse mere om Max' projekt på dets officielle hjemmeside, Descent to UDK. Ud over at genkabe oplevelsen så tro som muligt, forventer Max også at indbygge nye elementer i den opdaterede udgave. Blandt andet kommer der helt nye våben ombord.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...