Eurogamer.dk

Outlast - Se nyt gys fra Uncharted-skaberne

Det handler om at løbe - løbe væk.

Man har samlet en ordentlig stribe legender fra spilbranchen til et nyt spil, Outlast, der er på vej i løbet af 2013. I anledning af Halloween har vi i dag fået en ny videotrailer, som Eurogamer er glad for at sende videre.

Bag spillet står en række forskellige udviklere, der har arbejdet med Assassin's Creed, Prince of Persia og Splinter Cell. Især indgår erfaringerne også fra Uncharted-serien, idet hovedbestanddelen er tidligere ansatte fra Naughty Dog.

Desværre består den nye trailer ikke af specielt meget gameplay, men den viser, at spillet handler om en undercoverjournalist på et sindssygehospital. Der vil derfor være mange parkourelementer hentet fra netop Assassins Creed og Prince of Persia. Egentlig vil man bruge det meste af tiden på at snige sig rundt, men når man har behov for at flygte, foregår det i fugleflugtslinje med de vante tricks fra Assassins Creed.

De foreløbige planer er at sende Outlast ud til pc og Mac til næste år. Indtil da kan du se Halloween-traileren lige her:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...