Eurogamer.dk

Når man blander Minecraft med FPS

Ace of Spades er navnet på en ny titel, der kommer til december.

Minecraft har tydeligvis givet inspiration til mange computerspil, hvoraf især et lover godt for multiplayerunderholdning i midten af december. Det drejer sig om spillet Ace of Spades, der netop er vist frem som en blanding af hård Counter-Strike-agtig skydespilsaction og MineCrafts traditionelle underholdning.

Ace of Spades lader dig bygge og ødelægge så meget du har lyst til, men i multiplayer spiller du med og mod 32 andre spillere om at bygge borge, grave tunneler og angribe fjendens fæstningsværker. Ace of Spades udvikles af mange folk bag Runescape, og de har siden oktober satset meget på grafikken, som det fremgår af det nye billedgalleri.

Efter planen vil Ace of Spades udkomme på Steam til et symbolsk beløb, som vi endnu ikke kender detaljerne om. Titlen kommer som nævnt til december, og indtil da kan du se en række billeder og en video fra spillet lige her:

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...