Eurogamer.dk

Mass Effect Trilogy kommer også til PS3

Og nu ved vi, hvilke DLC-pakker, der er med.

Indtil nu havde spiludviklerne fra BioWare kun røbet, at en trilogiversion af Mass Effect med alle tre spil i én pakke ville dukke op til Xbox 360 og pc. Nu bekræfter holdet, at pakken selvfølgelig også er på vej til PS3. De er også parate til at fortælle om de udvidelser, der kommer ombord til hver enkelt del af Mass Effect Trilogy.

Pakken udkommer til alle tre platforme den 7. december og markerer første gang, at det oprindelige Mass Effect 1 udkommer til Sonys Playstation 3. Man vil også kunne downloade dette spil selvstændigt via PSN uden at skulle købe de øvrige ME-spil.

Der bliver betydelige forskelle på hvor mange DLC-udvidelser, der finder vej til hver enkelt udgave.

Til PS3 kommer Bring Down the Sky med i pakken til ME1, mens Cerberus Network, Kasumi, Overlord og Lair of the Shadow Broker er en del af ME2. Mass Effect 3 vil ikke indeholde ekstra udvidelser til PS3.

Xbox 360 bliver mere skrabet, for her er det kun Cerberus Network til Mass Effect 2, der er en del af trilogien. De to andre spil får ikke nogen form for DLC-pakke.

Pc-udgaven indeholder Bring Down the Sky og Pinnacle Station til ME1 og Cerberus Network til Mass Effect 2.

Mass Effect 3 launch trailer gets extended

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...