Eurogamer.dk

Fremtidens store computerspil

Vi har snuset rundt i virvaret af håbefulde nye titler på Steam Greenlight og fundet fem af de mest lovende frem.

Steam Greenlight har vist sig at danne rig grobund for masser af lovende titler fra små udviklere. For de uindviede er der tale om et community-koncept, hvor brugerne på Steam kan få lov at stemme på spil, som de gerne vil se udgivet på Steam. Sammen med Kickstarter og flere andre indie-støtteinitiativer danner det ramme for en sand flodbølge af nye spilprojekter fra håbefulde producenter, og der er rigtig mange spændende titler at holde øje med.

green

Greenlight præsenterer en sand overflod af fremtidens spændende indiespil

Det kan dog være meget svært at bevare overblikket. Her på Eurogamer gør vi vores bedste for at følge med, og vi har besluttet os for at vise jer nogle af de titler, vi er mest spændt på. Derfor kommer der her fem friske skud, som måske kan vokse sig til fremtidens indie-succeser. På næste side finder du det første, som er en videreudvikling af et gammelt megahit fra den gyldne æra i 90'erne. Uanset, om ordet "Descent" får klokker til at ringe hos dig, så anbefaler vi, at du klikker dig videre til den første titel på vores radar...

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...