Eurogamer.dk

Experience: Halo 4

Overdådigt Halo 4 launch-event

Xbox 360 har i denne uge haft inviteret pressefolk og konkurrencevindere til et overdådigt Halo 4 launch-event i Liechtenstein.

Én-dags begivenheden foregik på den måde at folk ankom til Schweiz fra 16 lande. Her blev de sat på busser og kørt til Liechtenstein, hvor de skulle deltage i et rollespil, som i sidste ende kulminerede i at verden blev redet. Undervejs mødte de både Master Chief og Dr. Cathrine Halsey (spillet af Jennifer Taylor, som har lagt stemme til Cortana).

Undervejs var der forbud mod at filme eller tage billeder, så vi må nøjes med de billeder Xbox selv har udgivet fra eventet. De giver også en udemærket idé om hvad der foregik.

Efter selve begivenheden fik deltagerne mulighed for at spille nogle få dele af det nye spil.

Begivenheden er en af de største launch-events der nogensinde har været holdt, som involverede overtagelse af en by, samt et slot fra det 13. århundrede. En aktiv mine blev forvandlet til en udgravning på en fremmed planet og der har været et hold af mindst 60 mand til at få begivenheden op og stå. Når man arbejder med en serie som har solgt over 46 millioner eksemplar, er der jo ingen grund til at være nærig.

Eurogamers anmeldelse af Halo 4 er oppe, der kan i få en idé om hvor godt spillet er. Ud fra den smule vi spillede til begivenheden kan jeg dog fortælle at der er taget hånd om detaljerne. Lydeffekterne er fantastiske, grafikken er for vild, og spillet føles bare godt. Det hele går lidt hurtigere end i de gamle og man keder sig aldrig.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...