Eurogamer.dk

Billeder fra GTA 5 afslører hvor spillet foregår

Orkanen forsinker dog den næste trailer.

Nogle af beliggenhederne i Grand Theft Auto 5 er blevet afsløret i et set billeder som folk der har forudbestilt fik.

Billeder kom i små plastik billedevisere (og blev lagt online af AGB). De er ment som samlerobjekter til dem der har forudbestilt.

Et af billederne viser palmetræerne i Vespucci Canals, mens en anden viser Del Perro Pier som man også så i traileren fra sidste år. Der er desuden et billede fra Vinewood, som er Rockstars udgave af Hollywood.

Udenfor Los Santos er der bjergområdet Zancudo River, hvor man tilsyneladende kan få lov at springe i faldskærm. Sidst men ikke mindst har vi landdistriktet Grapeseed Farm, hvor man formentligt kan komme til at køre i traktor.

I et brev som butikkerne fik sammen med billederne nævnes en ny trailer til spillet. Den skulle have være udgivet denne uge, men er på grund af orkanen forsinket.

"Vi arbejder på endnu en trailer - desværre har orkanen Sandy forsinket vores planer, men vi regner med snart at kunne sende den ud," siger Rockstar.

"Det er svært at sætte en præcis dato, da vi i øjeblikket ikke har strøm i vores kontor i New York. Vi håber at alle andre i området er OK."

Desuden har Rockstar tidligere denne uge bekræftet at spillet kommer ud til foråret 2013

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...