Eurogamer.dk

Der er solgt over 46 milioner Halo spil

Så er det jo ikke underligt at der kommer en 4'er.

Microsoft har fortalt at der er blevet solgt mere end 46 millioner Halo spil.

Dette imponerende tal er når man ser på alle Halo spil tilsammen, fra Halo: Combat Evolved som kom ud i 2001, op til sidste års Halo: Combat Evolved Anniversary.

Alt i alt har Halo serien indbragt næsten $3 milliarder fra salg. Så kan det jo ikke komme som nogen overraskelse at der kommer en 4'er.

Halo: Reach, det sidste Halo spil som Bungie stod bag, tjente mere end $200 millioner i USA og Europa inden for de første 24 timer. Det er mere end både Iron Man 2, Alice i Eventyrland og Toy Story 3 filmene hver især tjente.

Microsoft håber at Halo 4, som har kostet mere end ethvert tidligere Microsoft spil, kommer til at tjene mere end Reach, og endda mere end den nye James Bond film Skyfall.

Tilbage i 2007 udgav Microsoft Halo 3, som på den første dag tjente $170 millioner. Den overgik dermed den tidligere rekord på det område, som dengang tilhørte Halo 2 ($125 millioner). Det er Microsoft nok ikke så kede af. Nu om dage tilhører rekorden dog Call of Duty, men taget i betragtningen af at Halo kun kommer ud til Xbox er det nu ikke så ringe klaret.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...