Eurogamer.dk

Steam til Linux - Skal du være med til at teste det?

Serious Sam 3: BFE, Portal og Team Fortress 2 er de første spil.

Det findes til pc og Mac, og snart også til Linux.

Valve fortsætter udbredelsen af Steam-platformen til flere systemer end bare pc og Mac, hvor det i forvejen er udkommet og flittigt anvendt. Siden 2011 har et hold udviklere internt i Valve arbejdet på en Linux-udgave, og den nærmer sig testfasen i så høj grad, at de nu er på udkig efter prøvekaniner.

Valve leder efter 1.000 deltagere, der har mod på at betateste Steam til Linux i en overskuelig fremtid. Eneste krav for at komme ombord er, at du udfylder et spørgeskema og sender det retur til Valve. De vil så tage kontakt til dig, hvis du er blandt de efterspurgte.

Den første Steam til Linux udvikles til Ubuntu 12.04 og vil umiddelbart få de samme funktioner som Steam til pc og Mac. Udvalget af spil vil naturligvis være mere beskedent, men alene i betatesten lover Valve, at Serious Sam 3: BFE, Portal og Team Fortress 2 er inkluderet. Left 4 Dead 2 er også på vej til platformen.

Der er ikke faste planer for den færdige udgave af Steam til Linux. Den kommer, når erfaringerne fra den snarlige betaperiode er regnet ind i koden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...