Eurogamer.dk

Få Serious Sam: BFE gratis

Medal of Honor er så dårligt, synes konkurrenterne, at de giver deres egne spil væk til brokkehovederne.

Devolver Digital giver i øjeblikket 100 XBLA koder til Serious Sam: BFE til folk som vælger at lufte deres bekymringer omkring tilstanden af militære skydespil. Det foregår igennem deres "Warfighter-fighter" ordning.

"Ikke alle spil lever op til forventningerne," siger Devolver Digital. "En af de spil har været Medal of Honor: Warfighter - endnu et militær skydespil hvor det vigtigste er at stå i dækning, og hvor man bruger det meste af tiden på at kigge ud fra bag en væg eller en strategisk placeret betonklods."

"Det l*** er for dårligt."

For at bekæmpe dette svage kampsystem har Devolver bedt spillere om at tweete deres bekymringer for de stagnerede moderne militær skydespil, og at bruge hashtag #SeriousSam3XBLA i beskeden. Det kan også accepteres at skrive det på spillets Facebook side.

Er det en unødvendigt negativ måde at reklamere, eller siger de bare det vi alle tænker i forvejen? Al etik til side, er der i hvert fald ingen tvivl om at det skaber en hel del omtale for Serious Sam.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...