Eurogamer.dk

Eternal Darkness 2 var under udvikling

Silicon Knights var klar på en fortsættelse, men tabte kræfterne.

Det var meningen, at Silicon Knights ville udvikle et nyt Eternal Darkness.

Eternal Darkness til Nintendos hedengangne GameCube var faktisk på vej til at få en fortsættelse i 2011 før udviklerne fra Silicon Knights måtte trække stikket på projektet og gå andre veje. Arbejdet med fortsættelsen stod endda på, mens holdet havde til opgave at udvikle et X-Men-spil for Activision.

Det kommer frem i et nyt interview med tidligere medlemmer af Silicon Knights.

1

Ifølge de pågældende havde udviklerne kontrakt på at udvikle X-Men: Destiny tilbage i 2011. Et spil, der mildest talt fik ringe anmeldelser, da det udkom. En begrundelse for dette viser sig nu at være, at op mod 40% af de ansatte hos Silicon Knights arbejdede på en demo af Eternal Darkness 2, mens arbejdet med X-Men pågik. Formålet var at skabe en funktionsdygtig demo, der kunne tiltrække nok udgiveropmærksomhed til at få finansieret udviklingen af en fortsættelse.

Eternal Darkness 1 fik rigtig fine anmeldelser og satte gang i GameCube-salget tilbage i 2002, men blev aldrig et emne for en fortsættelse trods de pæne salgstal.

- Silicon Knights tog ikke udviklingen af X-Men: Destiny alvorligt mens jeg var der. Mens jeg var der, valgte de sågar på at sende folk fra X-Men-projektet over på udviklingen af Eternal Darkness 2. De kom dog kun til at modellere en kirke, før det hele faldt fra hinanden, fortæller en tidligere medarbejder.

Til sidst fornemmede Activision dog, at Silicon Knights ikke brugte nok ressourcer og tid på X-Men: Destiny. De krævede derfor, at arbejdet skulle gøres færdigt, og det måtte holdet efterkomme - med et skuffende resultat til følge.

Siden er mange af Silicon Knights' medarbejdere forsvundet fra det oprindelige hold, og blandt de tidligere ansatte er der en formodning om, at holdet med tiden vil lukke helt ned. I øjeblikket er der kun fem ansatte tilbage i Silicon Knights, inklusive den karismatiske leder, Denis Dyack.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...