Eurogamer.dk

Borderlands 2 Xbox 360 hack gør at folk mister deres karakterer

Gearbox advarer mod at spille med fremmede online indtil problemet er løst.

Borderlands 2 til Xbox 360 er blevet ramt af en ubehagelig hack der kan slette folks gemte karakterer.

En patch der skulle fikse problemet er blevet sendt til Microsoft i sidste uge, men ifølge flere brugere eksistere problemet stadig.

"Graveyard" problemet, som det er blevet døbt, er opstået ved at folk hacker deres gemte spil for at kunne aktivere en hardcore mode (i stil med Diablo's hardcore mode) som udviklerne ikke har fjernet fra spillet.

Hvis man spiller sammen med nogen som har gjort dette kan det betyde at man mister sin karakter permanent hvis man dør.

Udvikleren bag spillet, Gearbox advarer på deres forum mod at spille med fremmede online, i hvert fald indtil problemet er løst. De siger også at en løsning er sendt til Microsoft, og at det kommer ud snarest muligt. Problemet påvirker heldigvis ikke folk som spiller på PC eller PlayStation 3.

Gearbox anbefaler desuden at man altid bruge Save and Quit funktionen til at forlade spillet. Hvis man på en eller anden måde ender i start menuen efter at have været død skal man bruge Continue funktionen for at være sikker på at man har gemt sin karakter ordentligt.

Sidst men ikke mindst vil Gearbox også gerne have at folk indberettiger al mistænksomt opførsel til spotted@gearboxsoftware.com med så mange detaljer og så meget dokumentation som muligt.

Gearbox har endnu ikke fortalt hvad de har tænkt sig at gøre for de folk der allerede har mistet deres karakter på grund af fejlen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...