Eurogamer.dk

Her er fem spil, der skræmmer livet af dig

Allehelgensaften er lige om hjørnet. Vi guider dig til fem gruopvækkende gyserspil.

Vi nærmer os med hastige skridt d. 31. oktober, hvilken for mange er lig med hylende hekse, gyselige gespenster og massevis af små spasmagere, der ringer på døren i håb om at få søde sager udleveret. Allehelgensaften, som efter den amerikanske forskrift, vinder stadig større indpas, ikke mindst i Danmark, hvor adskillige institutioner gør et stort nummer ud af begivenheden.

For computerspillere står Allehelgensaften selvfølgelig i gyserspillenes tegn. En ekstra motivationsfaktor i målet at fremprovokere hjertebanken, rejste nakkehår og gåsehud. Der er noget sært fascinerende ved den sub-genre af spil, der har som ædleste formål at skræmme os fra vid og sans, og de har været med os mere eller mindre siden mediets oprindelse.

Det betyder også, at der er rigeligt at tage af, står man overfor at skulle vælge et godt spilgys til dette års Allehelgensaften. Dertil kommer, at vi alle reagerer forskelligt på uhygge ligesom visse kan tåle mere end andre. Derfor har vi samlet fem gode og gruopvækkende gyserspil, der alle repræsenterer en unik indgangsvinkel til genren, men alle tilpas skumle til at vi garanterer tændt lys i soveværelset de næste mange nætter.

1

Double Fines Costume Quest er et af de få Halloween-tematiserede spil, men udstråler ikke just skræk og rædsel. Det gør de næste fem spil til gengæld.

Kommentarer (7)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...