Eurogamer.dk

UPDATE: Fyringer hos Funcom bekræftet

Vil ikke sige hvor mange, men rygter siger 50-60% af de ansatte.

UPDATE 3: Der er nu kommer en officiel meddelelse fra Funcom angående fyringerne, som ser ud til at være så alvorlige, som rygterne siger.

Det ser ud som om, at The Secret World ikke har levet op til de kommercielle fohåbninger, som Funcom har haft til deres nye MMO. I hvert fald gløder twitter i øjeblikket af rygter om, at Funcom i dag har skilt sig af med mange medarbejdere. En anonym kilde på neogaf sætter antallet af fyrede til chokerende 50-60% af den totale arbejdsstyrke.

Mere om The Secret World

Endnu er der ikke offentlig udmelding fra Funcom, men twitter-poster som denne, hvor en BioWare-ansat fra Montreal, hvor Funcom også har et kontor, "ønsker alle det blev fyret hos Funcom i dag, held og lykke med at finde nye ansættelser", synes at antyde, at der er noget om rygterne.

Og denne twitter-post ser ud til at understøtte rygterne. Ikke mindst fordi forfatteren, Julien Lavoie, er Associate Program Manager hos EA i Montreal. EA er publisher på The Secret World.

Vi har nu sendt en officiel forespørgsel til Funcom, for at høre om de kan bekræfte, at der er tale om en massiv fyringsrunde.

UPDATE: Erling Ellingsen, kommunikationschef hos Funcom, har nu overfor det norske spilsite gamer.no bekræftet, at den norske udvikler i dag har afskediget flere medarbejdere. Han vil dog ikke sætte præcise tal på antallet af afskedigelser.

Ellingsen garanterer dog, at udvikling af både The Secret World, Age of Conan og Anarchy Online vil fortsætte, og at der ikke er umiddelbare planer om, at ændre The Secret Worlds abonnementsmodel.

UPDATE 2: Funcom har nu kommenteret situationen på deres officielle twitter-konto. "Tak for de varme tanker og støtte. Mere information følger snarest".

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...