Eurogamer.dk

Dansk DADIU-spil på vej til Steam skifter navn

Vil ikke forveksles med andre 'Blackwell'-spil.

DAIDU har her til eftermiddag afsløret nye oplysninger og detaljer om den studieproduktion der er på vej til Steam-platformen.

Som vi skrev om i går, har den danske studieproduktion 'Blackwell', sikret sig en af topplaceringer i Intels LeveUp-konkurrence og har derved sikret sig en placering på Valves digitale distributionsplatform, Steam.

Men DADIU kan i dag fortælle, at det kommer til at blive under et andet navn at spillet dukker op på platformen d. 6 Juni. Der findes nemlig allerede et spil ved navn 'Blackwell' derude. Så det bliver under navnet 'Blackwell's Asylum' at spillet kan hentes på Steam.

Derudover oplyser de, at der udover Steam-placeringen også er en pengepræmie på 12.000$ til holdet bag Blackwell('s Asylum).

Som en del af præmien, vil Blackwell's Asylum også blive fremvist på E3, hvor det vil få følgeskab af endnu en DADIU-produktion, 'A Mothers Inferno', som er blandt de udvalgte spil til IndieCades E3 showcase. Det er DADIU naturligvis svært stolte af.

"DADIU har solid fortid i forhold til være til stede på festivaler. Men at komme med til E3 [...] med ikke en, men to forskellige studieproduktioner, demonstrerer endnu en gang at DADIUs studerende kan konkurrere med succes på den internationale scene", siger underviser på DADIU Søren Lundgaard

Kristine Ploug, Studieleder på DADIU fortæller til Eurogamer.dk, at de to hold bag spillene nu er blevet skibet afsted til E3-konferencen i Los Angeles, selvom det var med meget kort varsel, og det er for de studerendes egne penge indtil videre. Der er dog fuld gang i arbejdet med at finde financiering til at dække rejseudgifterne.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...