Eurogamer.dk

Nyt Gears of War: Judgement annonceret

Magasinforside afslører nyt spil på vej i serien.

1

Magasinforsiden med Baird og det nye Gears of War

Selvom det jo officielt blev præsenteret som en trilogi, var der nok ikke for alvor nogen der regnede med, at Microsoft og Epic kunne give slip på en så overskudsgivende guldkalv, som Gears of War-universet har vist sig at være.

Spilmagasinet Gameinformer kan dan også, ganske rigtigt, annoncere et nyt Gears of War på forsiden af deres juli-nummer. Og de har allerede nu afsløret titlen på det nye spil, der altså kommer til at hedde Gears of War: Judgement. Spillet bliver uden vores allesammens muskelbolle Marcus Fenix, men til gengæld er der et glædeligt gensyn med Cole og Baird, fra den oprindelige serie.

2

Og magasinet i en udgave med Cole på forsiden

Spillet bliver dog ikke udviklet inden for Epic-kotorets mure. Poster på det officielle Gears of War-forum, angiver at det i stedet er Bulletstorm-udviklerne People can Fly, der står bag det nye spil.

På forumet kan man også læse en del andre detaljer om spillet. Eksempelvis skulle der være klassebaseret multiplayer, hvor man kan være enten ingeniør, soldat, medic eller spejder.

3

Angiveligt et lækket billede fra spillet, der viser den nye spilbare karakter Sophia Hendricks

Derudover skulle spillet også introducere to nye spilbare krakterer. Garron Paduk og Sophia Hendricks. Sammen med Cole og Bairs udgør de Kiloo-squad, der danner rammen om spillets kampagnedel. Dette understøttes også, af et enkelt lækket screenshot, der synes at vise den nye rekrut, Sophia Hendricks i aktion.

Vi regner selvfølgelig med, at komme med flere detaljer, efter Microsofts E3-pressekonference i morgen,

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...