Eurogamer.dk

Dansk DADIU-spil på vej til Steam

Demo af Blackwell kan hentes fra 6. juni.

Der er gang i den danske undergrund i øjeblikket. Kun én dag efter, at vi kunne fortælle om, hvordan hele tre af spillene i IndieCades E3-showcase er fra Danmark, kommer den glade nyhed om, at den danske DADIU-produktion Blackwell er på vej til Steam.

Det skyldes, at Blackwell er blevet udpeget som en af vinderne i 'LeveUP'-konkurrencen, der er arrangeret af chipfabrikanten Intel. Blackwell vandt i kategorien for bedste Adventure/Rollespil.

Vi har tidligere skrevet om Blackwell, som er et af spillene fra det seneste kuld af produktioner fra den danske DADIU-spiluddannelse. Spillet er et gyser-inspireret stealth-spil, hvor man i skikkelse af en lille pige, skal undslippe fra det knap så rare børnehjem. Spillet gør brug af en ganske slående æstetik, der understreger hovedpersonens lille størrelse gennem de gigantiske surreelle omgivelser, og et fravalg af nogen form for GUI-elementer.

Konkurrencen havde over 200 deltagere fra 35 forskellige lande, så ganske flot af Blackwell at være blandt de 13 vindere. Og en del af præmien er altså, at man fra d. 6 juni, vil kunne hente demoen af Blackwell på Steam.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...