Eurogamer.dk

Hackere lukkede Diablo 3 servers i går

Stjal guld og fridagsgaming.

Diablo 3 var i går emne for et omfattende hackerangreb, der har betydet stjålne konti. Angrebet var årsagen til, at mange europæiske servers var lukkede i op til fire timer.

Det indrømmer Blizzard overfor Eurogamer.net, nu da adskillige gamere har beklaget sig over den manglende information på det officielle Battle.net-forum.

Diablo 3 - Wizard trailer

På forummet kan man se adskillige indlæg fra folk, der har fået hacket deres konto med det resultat, at al guld og alle items er fjernet og overført til andre. Blizzard har dog backups af karaktererne fra før hackerangrebet og arbejder pt. på at tilbagerulle ændringerne. Udgiveren kan dog ikke garantere, at visse konti ikke vil være tabt for altid.

I første omgang gik rygterne på Battle.net-forummet på, at den lange nedetid skyldtes et SQL-angreb på Diablo-databasen, men dette er hverken be- eller afkræftet fra Blizzards side.

Efter sigende har hackerne kunne slippe ind på konti, der ellers skulle være beskyttet af Blizzards mobile Authenticator.

NYHED! Modtag Eurogamer.dk Daily og få dagens topnyt via email!

Få en daglig opsummering af dagens vigtigste indhold direkte til din email. Sendes ud hver eftermiddag kl. 17.00 - Du kan også få ugens opsamling hver fredag.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...