Eurogamer.dk

Activision må betale gamle Modern Warfare-udviklere

42 mio. dollars, men udviklerne kræver mere.

Activisions verserende retssag mod tidligere ansatte på Infinity Ward har nået et punkt, hvor Activision ser sig nødsaget til at kompensere ca. 40 tidligere medarbejdere med et stort pengebeløb.

I alt 42 mio. dollars vil blive udbetalt til de pågældende, der i sin tid arbejdede på Modern Warfare 2.

Striden mellem Activision og de tidligere Infinity Ward-ansatte strækker sig helt tilbage fra sommeren 2011, hvor de krævede ubetalte royalties udbetalt som kontante pengebeløb. En aflønning, som Activision nægtede at foretage og i stedet førte videre til det amerikanske retssystem.

Siden har slagsmålet foregået mellem advokater fra begge parter, og ifølge Bruce Isaacs, der repræsenterer de tidligere IW-udviklere, skal dagens nyhed ikke ses som et tegn på, at der er indgået forlig.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Demonstration [E3 2011]

"Det er en naturlig og meningsfuld udbetaling, men det er samtidig kun en lille del af den samlede sum, som vi efterspørger. Det er uhørt, at Activision har ladet os vente, vel vidende, at de har skyldt os penge," udtaler han.

I alt forventer Isaacs, at udviklerne har mellem 75 og 125 mio. dollars til gode.

Gruppen består også af Jason West og Vince Zampella, der i sin tid grundlagde Modern Warfare-serien og siden blev afskediget under beskyldninger om manglende loyalitet og hemmelige forhandlinger med Electronic Arts, mens de fortsat havde kontrakter med Activision.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...