Eurogamer.dk

World of Warcraft får cross realm questing i Pandaria

Ny teknologi er allerede live i betaen.

Blizzard har indsprøjtet ny teknologi i den igangværende beta-test af World of Warcraft: Mists Of Pandaria, den næstkommende udvidelse til spillet.

Preview af WOW: Mists of Pandaria

Hermed bliver det muligt at løbe rundt og eksempelvis queste med spillere fra sin battle group, der i øjeblikket tæller en håndfuld servere per gruppe.

Hermed skulle det igen blive en nogenlunde social oplevelse at grinde sine levels op, da der i princippet burde være flere aktive spillere per fælleszone for ens battle group.

Hvis implementeringen og afviklingen går som planlagt, kommer systemet til liveserverne, formentlig med udgivelsen af Mists Of Pandaria senere i efteråret.

Cross-realm teknologien er i øjeblikket allerede aktiv i Cataclysm, hvor man kan benytte både dungeon finder og raid finder til at gå i instances med spillere fra sin battle group.

Sammenspillet i den åbne del af spilverdenen bliver altså det første træk hen mod idéen om et "serverløst" World of Warcraft.

"I betatesten af Mists Of Pandaria, vil vi indføre en teknologi, der gør det muligt for spillere at spille sammen og danne grupper i de mindre befolkede områder. Hermed kan spillere mødes og gå i party med andre spillere inden for en bestemt gruppe af servere, for at fuldføre quests som normalt, samtidig med at hele den sociale struktur på en given server forbliver intakt ", skriver Blizzard på det officielle WOW-forum.

NYT! Tilmeld dig Eurogamer Danmarks nyhedsbreve og få det vigtigste med via email!

Få en daglig opsummering af dagens vigtigste indhold direkte til din email. Sendes ud hver eftermiddag kl. 17.00 - Du kan også få ugens opsamling hver fredag.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...