Eurogamer.dk

Alan Wake's American Nightmare kommer til PC

Alan Wake v. 1.5 klar til nye mareridt d. 22 Maj.

Finske Remedy afslører nu, at også semi-efterfølgeren til Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare, er på vej til PC-platformen. Det fortæller folkene bag den psykologiske thriller nu på spillets hjemmeside.

Så fra den 22. maj skulle det altså være muligt at følge i hælene på Alan Wake hvad der vel bedst kan betegnes som Alan Wake v 1.5. For American Nightmare er ikke fuldblods efterfølger, men er dog langt mere omfangsrig end en DLC-pakke.

Remedy lokker også med særlige lækkerier til PC-folket i form af "betagende grafik i høj opløsning og udbyggede PC-features", selvom de dog ikke går så langt som til ligefrem at specificere, hvad disse features består i.

Samtidig med lanceringen af American Nightmare til PC, er det originale Alan Wake til PC sat på tilbud på både Steam og GoG til halv pris, så hvis man gerne vil i gang med Alan Wake på PC, er nu sikkert et godt tidspunkt at tage chancen.

Alan Wake's American Nightmare - Trailer

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...