Eurogamer.dk

Final Fantasy vs. XIII kommer ikke til E3

En af SQEX helt store titler glimrer ved sit fravær.

E3 er på vej med stormskridt, og mens vi kan se frem til at høre nyt om Wii-U og en horde af nye og kommende spil, så ser det ud som om at der er i hvert fald et spil, som vi ikke kommer til at høre om ved E3.

Sitet EGM har fået oplyst hvilke spil Square Enix kommer til at vise frem til årets E3. Hitman: Absolution , Tomb Raider, Sleeping Dogs er nogen af de største navne, men det stort opsatte Final Fantasy versus XIII ikke at finde nogen steder på listen.

Spillets producer Testuya Nomura har dog tidligere overfor det japanske spil-magasin Famitsu luftet bekymringer om, hvorvidt de ville være klar til at vise spillet frem til årets E3. "Vi håber på at kunne præsentere spillet til E3, men vi er ikke sikre længere", lød det tilbage i februar.

Nomura fortæller, hvordan det er problemer med spillets 'World Map', der har skabt forsinkelser og frustrationer. Den måde verdenskortet blev vist, og den måde man bevægede sig rundt på det, har de ifølge Nomura været nødt til at skrotte, da det ikke fungerede tilfredsstillende.

Derudover har vi for nyligt kunne bringe nyheden om, at FF vs. XIII har mistet deres grafik-lead, da Takeshi Arakawa, sammen med to andre ansatte hos Square Enix, valgte at søge grønnere græsgange andetsteds.

Final Fantasy versus XIII, repræsenterer ellers en interessant afvigelse fra den traditionelle Final Fantasy-model. Ifølge Nomura skulle kampsystemet inkludere elementer fra både Kingdom Hearts og Third Person Shooters.

Final Fantasy Versus XIII - Trailer

(yderligere kilder: andriasang)

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...