Eurogamer.dk

Google med til at markedsføre StarCraft II: Heart Of The Swarm?

Forsvar dig, eller din webside bliver ædt!

1

Zerg'erne kommer! Og de har fået nyt skin!

I starten af april skrev Google overskrifter med deres hyldest til 8-bit grafikken, da de frigav en lo-res udgave af deres Maps tjenste.

Nu er Google igen i legehumør, og hylder nu Blizzards strategiserie, Starcraft.

Prøv at skrive "Zerg rush" i Google-søgefeltet, og læn dig så tilbage og vent på at indholdet i din browser bliver ædt af Zergs - eller o'erne fra Google logoet, der opfører sig som Zergs, vel at mærke. Men hey.

Det viser sig, at det hele endda er et lille webspil, hvor du med venstre museknap skal forsøge at skyde så mange zergs som muligt, før de æder din "base", som er de egentlige søgeresultater på siden - dog virker det temmelig umuligt, hvorfor det altid synes at slutte med, at de forbistrede røde og gule o'er danner bogstaverne "G G", som i gamer-parlør jo som det måske er dig bekendt står for "Good Game".

Vi er ikke helt sikre på, hvad Googles leg her i det store hele går ud på, men vi venter fortsat på mere nyt om Heart af Swarm, afsnit to af trilogien, Starcraft II består af, og som netop fokuserer på de underjordiske Zergs.

Læs i øvrigt vores preview af Starcraft II: Heart Of The Swarm

Du kan også finde vores dom over første spil i trilogien i vores anmeldelse af Starcraft II: Wings Of Liberty

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...