Eurogamer.dk

Steams chef udtaler sig om konkurrenten Origin

Gabe Newell giver EA et par tips.

1

Gabe Newell kan sagtens.

EA's digitale butik Origin har et stykke vej endnu, før den kan prale af ordentligt at tilfredsstille brugerne - ifølge Gabe Newel, chef for det konkurrende produkt, markedslederen Steam.

I et nyligt interview med podcasten Seven Day Cooldown, gav Newell et meget ærligt svar på spørgsmålet: "Hvad synes du om EA's platform?".

"De har en del arbejde, der skal gøres, før de er dér, hvor de bør være, og hvor jeg som kunde ville ønske at de var." sagde han.

Derefter blev han spurgt, om der - efter hans mening - er noget Origin gør rigtig godt i øjeblikket.

"Øh... øh..." svarede han, efterfulgt af en pinlig pause.

"Jeg er ikke ud på at undgå spørgsmålet - jeg synes ikke, at der er noget de gør super godt endnu."

"De har en masse kloge mennesker, der abejder på systemet, men jeg tror, at de stadig bare skal forsøge at indhente de andre tjenester, som har tilbudt noget lignende i et stykke tid. Jeg tror at de anerkender hvad udfordringerne er med at bygge og skalere den her type system."

"Og med det mener jeg ikke, at de ikke i fremtiden vil bygge noget, som brugbart for softwareudviklere eller gamerne, men de har ikke gjort det endnu."

Newell kom også ind på muligheden for at se nogle af EA's Origin-exclusive vende tilbage til Steam i den nærmeste fremtid.

"Vi ville elske at have deres spil på Steam," forklarede han. "Vi tror at deres kunder ville være glade, hvis deres spil kom på Steam. Og det fortæller vi dem med jævne mellemrum."

"Jeg tror EA ønsker at gøre et seriøst forsøg på at skabe deres eget alternativ til Steam, og hvis det lykkedes, og deres kunder kan lide det, så er det jo bare godt."

Han tilføjede til gengæld, at han ville ønske at EA ville anderkende at "hvad end de vil gøre for at skabe værdi for deres kunder, så er det ikke et nulsumsspil."

"Efterhånden som vi bliver klogere på de her ting, så kommer vi også til at gøre tingene bedre for andre spillere. Tim Sweeney (chef for Epic Games) kigger ikke på Steam og siger: 'Pis, vi skal ikke støtte det der, for det vil skade salget af Unreal Engine i længden' Han siger nærmere: 'det er rimelig cool, det er rimelig brugbart.'"

"Så forhåbentlig vil EA begynde at tænke på samme måde. "

Læs også nyheden: Gabe Newell sviner ikke Origin

Læs også artiklen: Digital Download: Titanernes Kamp

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...