Eurogamer.dk

Sniper Elite V2 demo ude nu til pc

Følg projektilet til måls i panden på Hitlers englebørn.

Rebellion er nu klar med pc-demo af Sniper Elite V2, en historisk researchet shooter med fokus på den amerikanske snigskytte Karl Fairburne, som begiver sig dybt ind bag fjendens linier i Berlin under Anden Verdenskrig.

Installationsfilerne fylder godt 2GB - demoen findes hos Steam.

Rebellion har siden første spil arbejdet videre på den simulerede fysik, der omkranser snigskytteriets ædle kunst, lige fra ballistik, tyngdekraft, vindforhold, penetrationskraft, stabilitet af våbnet og det spidsfindige X-Ray Kill Cam, som efter bedste evne forsøger at vise, hvad der sker med fjendens krop, efter at projektilet rammer.

Tjek lidt gameplay ud her:

Sniper Elite V2 - Flak Tower Walkthrough

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...