Eurogamer.dk

Crysis 3 officielt afsløret - første info og billeder her

Tilbage til New York i år 2047.

EA har bekræftet, at Crysis 3 kommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i foråret 2013.

Du spiller Prophet, som kommer tilbage til New York i år 2047. Byen er blevet indkapslet i en Nanodome, som er skabt af det korrupte Cell Corporation. New York City Liberty Dome er nu en urban regnskov fyldt med forvoksede træer, sumpe and floder. Indeni er der syv forræderiske miljøer, der kaldes de syv vidundere.

Prophet er på en hævnmission for at finde ud af, hvorfor Cell Corporation har bygget karantæne-nanodomerne. Den officielle bagsidetekst lyder: " Med Alien Ceph på lur bag hvert et hjørne og menneskelige fjender klar til angreb kan ingen føle sig sikker på hævnens vej. Alle er et mål i Prophets søgen efter hævn."

På sit hævntogt bruger Prophet "lethal composite bow", som vi fik at se i sidste uge i lækkede billeder, og et forbedret Nanosuit.

Samtidigt udgav den tyske udvikler, Crytek, deteljer om forudbestillinger på Crysis 3. Hunter Edition giver tidlig adgang til den nye bue og dertil knyttede ting, samt til brug ved multiplayer et Hunter Nanosuit modul. Du får også et XP boost til level 5, et bueskind og 3 eksklusive dogtags. Hunter Edition sælges til EUR 49.99 på Origin.com.

Andre pakker:

Stalker Pack: Inkluderer spillet og indholdet fra Hunter Edition, samt tidlig multiplayer-adgang til det dødelige semiautomatiske våben, Jackal shotgun, til de spillere, der holder af at jage deres bytte i skyggerne. Geværet er close-range og har en unik lyddæmper og 2 in-game dogtags.

Overkill Pack: Inkluderer spillet, indholdet fra Hunter Edition og tidlig multiplayer-adgang til Typhoon assault weapon og tilhørende skind. Typhoon udspyer 500 runder i sekundet og giver spillerne mulighed for at gå amok, mens de genvinder Liberty Dome. Der medfølger to in-game dogtags.

Predator Pack: Inkluderer spillet plus indholdet fra Hunter Edition og tidlig multiplayer-adgang til Feline maskinpistolen og eksklusiv camouflage. Feline er meget effektiv og dødelig på kort afstand med dens hurtighed og 60-runde magasin.

Herunder ses de første screenshots fra Crysis 3:

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...