Eurogamer.dk

PS3 skal have lavere pris for at "forblive konkurrencedygtig"

Investerings-analytiker forventer prisnedsættelser.

Trængslerne synes ikke at vi tage nogen ende for stakkels Sony i disse dage. Ikke nok med at de skal fyre 10.000 ansatte, og netop har præsenteret et af de største tab nogensidde. Nu kommer investerings-analytikeren Colin Sebastian fra firmaet RW Baird, med den faretruende melding om, at Sony bliver nødt til at sænke prisen på deres PlayStation 3, hvis de vil have den til fortsat at være konkurrencedygtig overfor Xbox360.

"Behovet for at investere i en opgraderings-cycklus til SP4/Orbis kommer på et ubelejligt tidspunkt for Sony, men for at kunne forblive konkurrencedygtige i det lange løb på spilområdet, mener vi at det er nødvendigt med endnu en prisnedsættelse på PS3-konsollen, og derudover er de nødt til at være først på markdet med en næste-generations konsol", fortæller Sebastian til GamesIndustry International.

Derudover peger Sebastion også på problemerne for Sony og deres PlayStation i en fremtid, hvor konsollerne kommer til at skulle kæmpe med andre medie-center typer, som vi også for nyligt skrev om her på Eurogamer.

"Kampen og dagligstuen kommer kun til at blive endnu mere konkurrencepræget med et Apple-TV og en hel bunke Google/Android drevne TV'er på vej på markedet - Sony har behov for at agere hurtigt"

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...