Eurogamer.dk

Crysis 3 bekræftes af EA og Crytek

Tvunget frem i lyset af lækage.

1

Gad du?

Efter gårsdagens lækage af billeder af og en ordreside på Origin for Crysis 3, er EA og Crytek mere eller mindre blevet tvunget til nu at stå frem og bekræfte spillets igangværende produktion. Ikke at spillets komme som sådan fremstår som nogen videre overraskelse, men hey.

Selv om der ikke er tale om en afdækning via en traditionel pressemeddelelse, har udgiveren EA lovet, at mere information vil blive formidlet den 16. april - på mandag i næste uge.

Det seneste spil i serien kom nogenlunde godt i hus hos Martin Lennon, som for godt og vel et år siden tog turen til et virtuelt New York for at indtage spilhistoriens måske mest konsekvente samling af vertikalt fokuserede baner i en shooter til dato.

Anmeldelse af Crysis 2

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...