Eurogamer.dk

Tiger Woods PGA Tour 13 Anmeldelse

Afkøllet.

Lige i tide til årets Masters Tournament i Georgia kommer Tiger Woods PGA Tour 13 fra EA Sports. Dem, der var nervøse for, om det var sidste gang vi havde set Tiger på forsiden af hans eget spil, kan ånde lettet op. Åbenbart er folk ved at være kommet sig over 'skandalen', og Tiger indtager igen coveret af PGA - dog assisteret af Rory McIlroy (eller Rickie Fowler afhængigt af region).

Sidste år var inkluderingen af Masters i PGA 12 en ret stor begivenhed. Masters vender tilbage i PGA13, men der er ikke gjort så stort et nummer ud af det.

I det hele taget er PGA 13 ikke ligefrem proppet med nye fede features i forhold til sidste års udgivelse. Et medie-skandale-mode blev det desværre ikke til, men et helt nyt skud-system til controllerne er kommet på plads, og jeg må sige, at det fungerer ret godt. Forbi er dagene, hvor der var meget lidt sammenhæng i mellem det, du gjorde med controlleren, og det, der skete på skærmen.

Det nye skud/sving-system minder en smule om "flick"-systemet i EA's "Skate"-serie. Idéen er, at du i et ensartet tempo skal føre den venstre analoge stick direkte ned og op igen. Kommer du til at trække stick'en lidt for meget til højre på vej op, kommer du til at slice skudet.

Systemet tager lige et øjeblik at vænne sig til, men når man så først er blevet vant til det, føles det meget naturligt, og man synes godt selv, man kan mærke, når man laver fejl.

Tiger Woods PGA Tour 13 - Total Swing Control

PlayStation Move-understøttelse er også inkluderet og fungerer glimrende til at svinge køllen og så heller ikke til så meget andet. Det er ret omstændigt at udføre andre ting (planlægge sit skud og navigere UIet) med Move controlleren, men det kan da lade sig gøre. Heldigvis er der mulighed for at bruge både en normal controller og en Move controller på samme tid - modsat på Xbox, hvor du er låst til Kinect-controls, hvis det er valgt.

At bruge Move controls er dog muligvis ikke så ønskeligt, hvis man faktisk forsøger at vinde. Især ikke, hvis man spiller mod en erfaren modstander, der bruger den normale controller.

Det er markant lettere at styre med Sixaxis controlleren (især hvis man er erfaren med en controller), men absolut sjovere at spille med Move. Dér, hvor Move er svagest, er ved putting/chipping, hvor de meget nænsomme skud ofte bliver registreret som et forsøg på at give den fuld smadder. Hvis man har en tendens til at hooke eller slice på den rigtige golfbane, kan man godt forvente at se samme fejl, når man bruger Move controls, hvilket egentligt føles meget fedt.

En anden ny feature er muligheden for at følge Tiger Woods fra han var en lille dreng med et kæmpemæssigt hoved og langt ud i fremtiden. Her har du mulighed for at spille dig igennem de store milepæle i Tigers golf-liv. For at være helt ærlig så synes jeg, dette mode var utroligt kedeligt og ville meget hellere se et minigolf party-mode, hvis de alligevel skal til at inkludere ting, der ikke er golf, som man kender det. Nogle vil måske synes om denne interaktive historiebog, men det var ikke noget for mig.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...