Eurogamer.dk

Er Sony ved at bringe Google-tv til Danmark?

Nye set-top-bokse på vej til september. Endnu intet nyt om PS3.

Ifølge det franske website Les Echos, kommer vi i september til at kunne opleve hvad Google-tv har at byde på, her på de lokale breddegrader.

Selvom Danmark ikke specifikt nævnes i den franske kilde, har Google tidligere bekendtgjort, at Google-tv var på vej til Danmark, selvom løftet dengang var en lancering i Juli.

1

Sony NSZ-GS7 med Google TV.

Ifølge sitet er Sony nemlig på vej med to ny set-top-bokse til det europæiske marked, der begge indeholder Googles streaming-løsning Google-tv, der integrerer Googles søgemaskine med direkte adgang til streamingtjenester for tv, musik og film. De to bokse leveres henholdsvis med og uden Blu-Ray drev. Flatpanels.dk vurderer at de nye bokse kommer til at koste 1.600 og 2.600 kr. En relativt lav pris, der skulle være gjort mulig ved at skifte fra Intel-chips over til de langt billigere ARM-chips.

Endnu er der ingen rapporter om, hvad dette komme til at betyde i forhold til PlayStation og Sony's tv-produktion. Men da Sony allerede sælger tv'er med Google-tv indbygget i selve skærmen i USA, kan man nok forvente at dette også vil ske i Danmark, hvis Google-tv viser sig at være en succes, her på østsiden af Atlanten.

Denne udmelding gør det endnu mere interessant at se, hvad Sony har af planer for den nye PlayStation4. Som vi skrev om for nyligt, bevæger spillekonsoller sig stadig mere i retning af mediecentre, og det bliver spændende at se, om Sony's alliance med søgegiganten også kommer til at omfatte næste generation af spillekonsollen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...