Eurogamer.dk

Wii U lanceringsdato lækket af butik

Bliver Nintendos HD-konsol årets julegave?

1

Wii U har en unik controller med en lille skærm og alt muligt kørende for sig.

Media Land, en japansk spilbutik i Tokyos elektroniske byzone Akihabara, der primært huser butikker med spil og interaktiv hardware i sortimentet, har angiveligt lækket udgivelsesdatoen på Wii U via en email, som spilsiden WiiUDaily har fået fingrene i.

Således skulle Nintendos næstegenerationskonsol med HD-grafik udkomme i USA den 18. november og en uge senere i Japan, mærkeligt nok. Kilden skal ikke have hørt noget om en specifik dato på udgivelsen af Wii U i Europa.

Preview af Nintendo Wii U

Det er ihvertfald de nævnte datoer i den interne email, selvom det dog kan virke en smule uklart, hvorvidt der er tale om en målsætning fra Nintendos side, fremfor en decideret sikker dato for udgivelsen

Det har dog i et stykke tid nu været bekræftet fra Nintendos side, at konsollen skulle udkomme i 2012, og ordlyden har længe været "i efteråret 2012". Og der er nok ikke specielt god øøkonomi i at havne alt for langt inde i december i forhold til julesalget, anyway.

Og dog, Wii blev søsat tilbage i 1996 den 19. november i USA, mens vi heri Europa først fik maskinen i handelen den 8. december.

Årets fjerde kvartal bliver det altså tilsyneladende, uanset.

Wii U lanceres med et mix af de eksisterende værdier for Wii, idet en del voksentitler også er at finde blandt de traditionelt blødere Nintendo-titler ved lanceringen , blandt andet det alt andet end rolige Darksiders II og ikke mindst Assassin's Creed 3.

Wii U får også for første gang i Nintendos historie en egentlig racing silmulator med Project CARS, ligesom shooterfolket kan se frem til Aliens: Colonial Marines, som ifølge spillets udvikler er en helt unik oplevelse på konsollen.

Wii U - Demonstration video [E3 2011]

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...