Eurogamer.dk

Warhammer Online MMO nedlagt

THQ vil dog bruge af spillets elementer til noget andet.

1

Lost in Space Orks.

THQ har sent i går torsdag meddelt, at Warhammer 40,000: Dark Millenium Online ikke bliver til det, visionen hos Relic og Vigil Games oprindeligt har været, nemlig et onlinerollespil i WH40K-regi.

I stedet, og formentlig af økonomiske grunde, har THQ skåret 79 medarbejdere fra projektet hos Vigil Games, samt 39 ansatte hos Relic, som efterlader en resterende stab til færdiggørelsen af spillets nye retning: Et singleplayerspil med en multiplayerdel.

For godt to år siden, i februar 2010, var tonen ellers en helt anden fra THQ, som fremsatte MMO'et som et af deres største fremtidige franchises.

Men THQ har i de seneste par år haft det rigtigt svært på pengepungen med en del fejlslagne AAA-udgivelser.

I januar i år startede så rygterne om et frasalg af Dark Millenium Online til asiatiske købere. I samme forbindelse nægtede THQ pure, at spillets esksistens skulle være i fare. Det er på en måde sandt i kraft af retningsskiftet for spiludviklingen, men at THQ har droppet udfordringen at gå ind på MMO-markedet står i dag ganske klart.

Hos Vigil Games fortsætter en anden arm af udvikleren arbejdet på Darksiders II, mens man hos Relic Entertainment har fået besked på at fokusere på RTS-serierne Company of Heroes og Warhammer 40,000: Dawn Of War.

Lad os herunder tage et sidste blik på en af trailerne fra Dark Millenium Online fra 2010, og så ellers bare forestille os, at det bliver et singleplayerspil. Måske bare Space Marine II. Snydt.

Warhammer 40k: Dark Millennium Online - Trailer [Gamescom 2010]

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...