Eurogamer.dk

Auto Club Revolution nu i åben beta

Eutechnyx inviterer til fortest af visionær free-to-play racersim-MMO på pc.

Med officielt licenserede biler, baner og sponsorer er Eutechnyx nu trådt skridtet videre fra den lukkede beta og over i en offentligt tilgængelig, åben beta-test af Auto Club Revolution, som udvikleren selv betegner som et racerspil i MMO-genren.

Vi har for nylig smugkigget på spillet, som også går under forkortelsen ACR:

Preview af Auto Club Revolution

I forbindelse med dagens offentliggørelse, har Eutechnyx, der ikke er helt grønne udi det at lave racing sims, frigivet en længere række billeder af diverse biler - fra bl.a. Ford, TVR, Mazda og Pagani - og baner fra spillet, samt open beta traileren herunder.

Registrering og download af klienten foregår ovre hos autoclubrevolution.com.

Auto Club Revolution - Open Beta trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...