Eurogamer.dk

Detaljer om Assassin's Creed 3 til Wii U

Touch screen controlleren fungerer som link til Animus.

De første detaljer om, hvordan Assassin's Creed 3 vil fungere på Wii U, er nu kommet frem.

Den sidste udgave af Nintendo Power, som kan findes gennem Nintengen.com, har oplysninger om, at touch screen controlleren på Wii U vil fungere som et link til Animus'en i spilserien. På den måde vil den fungere som et vedvarende kort på skærmen og et navigationsinstrument.

Databaseoplysninger fra Animus dukker fra tid til anden op på touch screen controlleren, så det ikke forstyrrer spillets flow. Animus er desuden et leksikon af information, der også inkluderer biografier over karakterer.

Du kan også røre ved skærmen for let at vælge våben i løbet af en kamp og hurtigt skifte fra to-håndsvåben til et enkelt våben.

Sidst, men ikke mindst, kan du bruge touch screenen som et alternativ til Eagle Vision. Controllerens indbyggede accelerometer gør, at du kan styre kameravinklen.

Preview af Nintendo Wii U

Assassin's Creed 3 foregår under Den Amerikanske Revolution, og målet er at fjerne noget af den voksende kompleksitet i seriens mechanics og historie. Historien kører over 30 år og begynder før og slutter efter revolutionen.

Mere info om Assassin's Creed 3 i denne tidligere nyhed.

AC3 udkommer d. 30. oktober til pc, PlayStation 3 og Xbox 360. Versionen til Wii U har stadig ikke en udgivelsesdato, men vi ved, at Nintendo planlægger at lancere maskinen op ad julesalget 2012.

Wii U vil i ydelse svare nogenlunde til PS3 og Xbox 360, hvorfor dagens nye billeder og film burde være temmelig repræsentative for spillets endelige udseende på Nintendos kommende HD-afløser til Wii.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...