Eurogamer.dk

Næste expansion efter WOW: Pandaria er allerede på tegnebordet

Er blot første af flere planlagte udvidelser.

1

Kokkene hos Blizzard koger videre på WOW. Her en Murloc tilberedt af en Orc. Velbekomme.

Selvom Mists of Pandaria, den næstkommende udvidelse til World of Warcraft, endnu ikke er udkommet eller i det hele taget har fået et kryds i kalenderen, bekræfter Blizzard nu, at de allerede er i færd med at arbejde hen imod næste udvidelse til spillet.

Paul Sams, Blizzards COO, bekræfter overfor branchemagasinet CVG, at udviklingen af ​​den næste udvidelse er i gang, og han sagde også, at Blizzard allerede har planer om flere efterfølgende udvidelser.

Læs preview af WOW: Mists of Pandaria

Læs artikelserien World of Warcraft - Fra idé til virkelighed (del 1 og 2 - i alt 10 sider)

"Fremtiden for World of Warcraft er lys og Mists of Pandaria vil give et pust af liv til det bedste MMO derude. Det er min opfattelse, ​​at antallet af spillere, og niveauet af entusiasme, de har til spillet understreger, at dette er tilfældet," tilføjer Sams.

Mens Blizzard hermed synes sikre på en fortsat lang levetid for World of Warcraft, er der endnu intet nyt om, hvornår Titan, selskabets næste store MMO selskab, vil blive afsløret.

Læs mere om Titan

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...