Eurogamer.dk

Første beta invitationer til WOW: Pandaria er sendt ud

Blizzard giver gratis Diablo III og advarer om falske emails.

1

Kort over Pandaria.

Ifølge Blizzard er den første bølge af invitationer til betatesten af World of Warcraft: Mists of Pandaria nu sendt ud.

De inviterede vil i starten fortrinsvis blive udgjort af spillere med årsabonnement (Annual Pass, som lige nu inkluderer en gratis kopi af Diablo III), men også pressefolk, fansites samt venner og familie af ansatte hos Store B.

Uderligere tæller forskellige faktorer i forhold til om man bliver inviteret eller ej, såsom hvor længe din WoW-konto allerede har været aktiv, eller hvornår du aktiverede din konto med et årsabonnement.

Stort og nyt preview af WOW: Mists of Pandaria her

Samtidig advarer Blizzard på det kraftigste mod falske e-mails eller phishing-forsøg, da der tilsyneladende allerede er forsøg på kontotyveri i omløb.

Rådet lyder, at hvis du får en mail om nogetsomehelst angående din Battle.net-konto eller beta-adgang til et Blizzard-spil, er det mere sikkert at logge på Battle.net, log ind, og se under beta-status for Pandaria manuelt.

Det er Blizzards mål at ALLE med årsabonnement skal kunne få dagang til betatesten af Pandaria, hvis endelige udgivelsesdato dog stadig er gemt i bamsetågerne.

Øvrige spillere opfordres dog til alligevel at krydse interesse for betaen af i deres profil på Battle.net under Pandaria spilsiden, da der i princippet burde være plads til flere end som så.

Som altid følger intet af det, du spiller dig frem til i betatesten med over i den endelige udgivelse.

Vi publicerede i starten af denne uge et massivt Preview af WOW: Mists of Pandaria.

World of Warcraft: Mists Of Pandaria - Reveal trailer

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...