Eurogamer.dk

Kilde: Epic Mickey 2 afsløres i næste uge

Kommer opfølgeren til at hedde Power of Illusion? Er Spector med endnu?

1

Epic Mickey gjorde kreativt brug af hele Disneys animerede portefølje og endte ud som lidt af en guldklump i det hele taget.

Den franske udgave af Official Nintendo Magazine hævder, at efterfølgeren til Epic Mickey vil blive vist frem for første gang i næste uge.

Andet spil blev allerede i januar blev bekræftet via et uheldigt læk, og skulle ifølge samme kilde muligvis få den komplette titel Epic Mickey 2: Power of Illusion, og skal foruden Wii / Wii U også komme i en version til Nintendo 3DS. Det er også muligt, at 3DS-versionen kommer til at hedde Power of Illusion, og at spil nr. to til konsol blot skal hedde Epic Mickey 2.

Produktionen af spillet har tilsyneladende imponerende 700 personer med ind over og vil i forhold til første spil gøre større brug af 2D. Lidt uklare rygtesmedsbaserede oplysninger fra Frankrig, der.

Vi får se i næste uge, om Disney kan bekræfte eller dementere disse foreløbige oplysninger. De kunne også bare vælge at holde næbbet flettet. Interessant bliver det også at se, om Warren Spector stadig er med på vognen.

Læs vores anmeldelse af Epic Mickey. Det er det eneste håndgribelige, vi har lige nu.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...