Eurogamer.dk

Baldurs Gate 3 er målet ifølge Beamdog

De første to remakes skal overbevise Wizards of the Coast.

1

Kan du huske Sarevok Anchev? Han kan med sikkerhed huske dig, hvis du har krydset hans vej.

I et nyligt interview med GameSpy afslører Beamdog nu, at de nyligt offentliggjorte makeovers af Baldur's Gate I og II er to logiske skridt henimod at få lov af Wizards of The Coast - ejerne af Dungeons & Dragons brandet - til at lave et tredje spil i serien.

"Presset er enormt, og vi gør i HD-genfødslerne af Baldur's Gate alt for at fastholde magien. Jeg mener bestemt, at serien er vigtigere i dag end nogensinde før. Det potentielle publikum, som kan få del i spilverdenen er bare så meget større i dag," siger Cameron Tofer fra Beamdog, der blandt andet består af gamle ræve fra BioWare og produktionen af de originale udgaver af de to spil.

"Tidens nye rollespil er store, men jeg tror ikke, de kan erstatte de klassiske, strategisk dybdegående rollespil som Baldur 's Gate", tilføjer Tofer. "Baldur 's Gate kan ikke erstattes."

Tofer afviser ikke, at Beamdog kan ende med at ty til midler som Kickstarter for at få rejst midlerne nødvendige for at lave et Baldur's Gate 3 - et projekt, som i sig selv vil være en langt større mundfuld end at HD-optimere og pille lidt ved to allerede eksisterende spil. For ikke at sige ramme rigtigt.

Tofer giver i slutningen af samme interview også en lille bid info om de to Enhanced Editions, som altså indtil videre er de eneste to spil i sagaen, der er bekræftet på vej i moderne form:

"Vi har tilføjet nogle historier, ført nogle historier sammen, og prøvet at gøre noget ved de mere ufærdige historier også."

Der findes stadig ingen billeder eller film tilgængelige, men du kan finde dem her hos Eurogamer.dk, så snart Beamdog er klar til at lufte PR-hunden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...