Eurogamer.dk

FIFA Street Anmeldelse

Der fintes ingen som dig.

1

World Touren er en velkommen single-player del til serien.

Der var engang hvor det at lave et godt konsolspil primært handlede om at få en god idé med en høj underholdningsværdi. Sidenhen blev konsolspil en mere seriøs affære, hvor en god historie og vild 3D grafik blev prioriteret højere end det egentlige gameplay.

Det betød blandt andet, at de velkendte spil fra EA Sports fik øget fokus på realismen. Væk var slagsmålene i NBA serien og de vanvittige mål fra midtbanen i FIFA, og ind kom en mere afdæmpet spillestil, der godt nok så godt ud, men som i starten medførte en del brok fra de trofaste spillere.

Lige omkring år 2000 skete der så noget nyt: EA Sports lancerede EA Sports BIG. Denne underafdeling til det velkendte varemærke kunne vel bedst betegnes som et udviklingsstudio på doping. Målsætningen var åbenlys: Væk var den øgede fokus på realisme og ind kom en lang række sportstitler på steroider.

Det var fra EA Sports BIG vi første gang så FIFA Street serien, og selvom det nu er nogen år siden sidste kapitel, FIFA Street 3, så dagens lys tilbage i 2008, er der ikke svært at se hvor inspirationen til den nye udgave kommer fra.

Faktum er dog, at det nye FIFA Street, der forresten bare hedder netop det, lige fra begyndelsen fremstår som en langt mere afpudset og færdig titel, hvor fokus dog stadig er på at have det sjovt.

FIFA Street demo ude nu på XBLA

2012-udgaven af FIFA Street byder fra start på en lang række Game Modes, så du med det samme kan kaste dig ud i enten en singleplayer træningskamp, en kamp med (eller mod) op til 3 venner på en konsol, spille en kamp online eller gå i gang med din World Tour.

World Tour er en helt ny singleplayerkampagne med en lang række virkeligt fede features. I World Tour er du holdkaptajn for et upcoming street-fodboldhold. Du skal som holdkaptajn sammensætte dit hold, styre dit holds taktik og ikke mindst spille fodboldkampe på gadeplan. En cool detaljer er, at Fifa Street giver dig muligheden for at importere din Virtual Pro fra FIFA 12 og spille med ham i din World Tour - uden at det får indflydelse på din FIFA 12 kampagne.

Grundlæggende går kampagnen ud på at blive det bedste street-fodboldhold i verden. Dette mål opnås ved at spille en lang række kampe mod forskellige hold, til du har optjent point nok på ranglisten til at deltage i en slags finaleturnering i det land du kæmper i. Hvert event kan spilles på enten bronze, sølv eller guld niveau, og jo højere niveau du vælger, desto sværere bliver dine modstandere. Til gengæld er præmien ved at vinde et event på guld niveau også højere end hvis du vinder den på bronze.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...