Eurogamer.dk

Dragon's Lair spottet til Xbox Live

Aldersmærkningsorgan sætter kryds for 80'er-klassiker til Microsofts stuealter.

1

Overdrevet! Som så meget i 1980erne.

Dragons Lair, en absolut klassiker fra sejlerskoenes årti, er tilsyneladende på vej til Xbox Live Arcade.

Der er endnu en gang PEGI, Europas aldersmærkningsorgan, som har været ude med et indirekte læk og en datosætning for nu til den 16. marts.

Vi afventer i øjeblikket bekræftelse og mere info fra Microsoft, der nævnes som ansvarlig for genfødslen af Don Bluths wannabe-eventyr på Xbox 360, mens Digital Leisure stod for sidste års versioneringer af klassikeren til PS3 og PSP.

Dragons Lair blev i 1980erne berømt for sit tegnefilmslignende udseende, som på det tidspunkt var imponerende i sig selv, og fordi alle andre spil havde en mere grovkornet og pixeleret stil. Men gameplayet var temmelig begrænset, så det har aldrig været på gameplayet, at spillene i serien har vundet terræn.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...