Eurogamer.dk

Battlefield 3: Close Quarters uden Conquest og Rush

Men kan du stave til Conquest Domination?

Når "Close Quarters", DLC-pakke #2 til Battlefield 3, udkommer i juni måned, bliver det uden spiltyperne Conquest og Rush som du kender dem.

I stedet har DICE af designmæssige grunde valgt at indføre en ny spiltype, Conquest Domination, som stadig handler om at tage og holde flag, men som i kraft af DLC-pakkens fysiske rammer i store, tætte kontorkomplekser, kræver lidt mere taktisk sammenspil og lytten til fodspor nede af gangen.

Anmeldelse af Battlefield 3

Close Quarters skal efter planen udkomme i juni til både pc-, Xbox 360- og PS3-versionerne af Battlefield 3 og indeholder - foruden den nye spiltype Conquest Domination - fire nye baner og ti nye våben at grinde hjem.

Den første DLC, Back To Karkand, er ude nu med sine opfriskede versioner af en håndfuld klassiske baner fra Battlefield 2, mens DLC-pakke nummer 3, som går under navnet "Armored Kill" udkommer senere i år og har et overordnet fokus på store udendørsbaner og kampvognskrig. En fjerde pakke er også i støbeskeen under navnet End Game.

Mere om alle tre DLC-pakker i denne tidligere nyhed.

Her er første trailer fra BF3 Close Quarters, som viser frem af banen Ziba Towers:

Battlefield 3: Close Quarters - Ziba Tower trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...