Eurogamer.dk

Global Blue Conflict download

Gratis koldkrigs strategi spil ude nu.

1

Indiespillet Global Blue Conflict, der er en slags moderne remake af klassikere som Fleet Command og Harpoon, er lige udkommet i version 1.25. Det er en imponerende bedrift af det lille team, databasen er blevet forøget, nye scenarier og en hel masse nye features. Og det er gratis.

Global Blue Conflict er en slags Harpoon med avanceret simulation af ting som sonar og RCS (radar cross section) og det kommer med en masse scenarier lige fra klassiske konvoj ekskorter over Atlanterhavet i 1980'erne, til ubådsscenarier hvor man skal forhindre russerne i at få deres ubåde gennem GIUK hullet (hav-området mellem Greenland, Isceland, United Kingdom) og i Atlanterhavet hvor de kan forhindre NATO i at forsyne landkrigen i Europa. Alt sammen klassiske sager for strateginørder.

Download spillet her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...